Коледни партита

img-fluid

Незабравимо Коледно парти

Коледни парти приключения със завладяващи тематични игри, модерни хитове, скрити подаръци, луди коледни танци, празничен face painting, провеждани от професионални аниматори, диджеи и от самия Дядо Коледа.

Pазкажете ни как си представяте мечтаното коледно парти, а ние ще го превърнем в реалност. Изживейте истинско Коледно чудо!

Навсякъде! Празнуваме на място удобно за клиента: в офиса, в зала под наем, в заведение и др.

Готови ли сте да запазите коледно преживяване?

Консултирайте се с нас бързо и лесно: 0878 790 157

Партито включва:

  • Професионален аниматор – водещ в костюм
  • Аниматори джуджета (спрямо броя деца)
  • Дядо Коледа
  • Ди джей с цялостна озвучителна техника
  • Коледни аксесоари
  • Забавни тематични състезания
  • Реквизит за игрите
  • Дискотека
  • Украса от цветя от балони
Тип

Коледно парти

Подходящо за

Фирми, училища и детски градини, общини

Времетраене

2 часа

Макс. брой деца

Без ограничение

Време за подготовка

60 мин.

КОЛЕДНИ ТЕМИ

Поръчайте вашето тематично коледно парти

ВЪЛШЕБСТВА ПО КОЛЕДА

Елате с нас на едно чудно пътешествие, за да върнем Коледния дух у дома! Там някъде, през различни царства се е случило нещо страшно – голям подарък е препречил пътя на добрия старец и той не може да стигне навреме за Коледа. Дори вече закъснява, децата губят търпение и започват да се съмняват, че Дядо Коледа съществува…

Да му помогнем като преминем смело през гората на феите и да издържим на студа в царството на снежинките. Ще преместим изпадналия подарък и на финала, надяваме се, ще успеем да върнем коледния дух у дома, при топлината на камината.

img-fluid

КОЛЕДА В ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО

img-fluid

Готови ли сте за вихрушка от ледени приключения в Замръзналото Кралство с кралица Елза?  

Ще обединим сили в забавни предизвикателства, но дали ще успеем да спасим кралство Арендел от вечна зима предстои да разберем.  

Чуваме стъпки от ботуши, кой ли може да е това, преминете заедно всички предизвикателства и посрещнете любимия на цял свят Дядо Коледа! 

КОЛЕДA С КАЛИНКАТА

Хайде да пътуваме тази Коледа до Париж, за да се срещнем с любимите ни герои – Калинката и Черния котарак! 

Тя мечтае да е дизайнер и е готова да направи собствена модна линия, която да демонстрира пред Дядо Коледа. Той е рошав, умен, бърз и силен Котарак, който иска да й помогне. Готов е да се покачи на Айфеловата кула дори. 

Ще се насладим на приключения, дръзки състезания, вашите дизайнерски дрехи, модно дефиле и актуални танци. 

Заедно с тях ще посрещнем Дядо Коледа и ще споделите техните супер сили! 

img-fluid

КОЛЕДА С МИНЬОНИТЕ 

img-fluid

Тази Коледа ще е изпълнена с екшън и бананени предизвикателства! 

Присъединете се към любимите на всички малки жълти пакостници и се включете в лудите им коледни приключения! Чакат ви много забавни състезания из целия свят, весели пакости и специална минионска работилница за щури джаджи. А в края ще ни посети и самият дядо Коледа! Какво чакате още? Скачайте при Миньоните! 

КОЛЕДНО ТЪРСЕНЕ НА СЪКРОВИЩЕ

Изследователи на борда! 

Отплаваме към острова на забавлението!  

Очакват ни Коледни приключения с много загадки, предизвикателства, игри и танци! Малки и големи могат да вземат участие в търсенето на Коледното съкровище! Дядо Коледа го е скрил, за да тества кои са най-добрите, сръчни и изобретателни деца. Ще минем през зимна виелица от забавление, ще направим бой със снежни топки, а накрая ако открием съкровището може би ще срещнем дори самият старец! 

img-fluid

ЩУРА КОЛЕДНА НАДПРЕВАРА

„Щура Коледна надпревара“ е едно различно преживяване, което съчетава танци, игри, логически и творчески задачи. Тийнейджърите ще имат възможност да се развихрят и да покажат своята изобретателност, докато изпълняват най-щурите предизвикателства.  

Участниците се разделят на отбори по равен брой, които се състезават помежду си за титлата „Луд умора няма”. Отборите получават списък с забавни и интересни предизвикателства, които трябва да изпълнят за 60 мин. Нашите джуджета помагат и следят за изпълненията на предизвикателствата, за да кажат на Дядо Коледа кой най-много се е забавлявал! След изтичане на времето и отчитане на резултати идва ред и на връчването на заслужените титли и сертификати за всеки отб

СНЕЖАНКА И DJ

Дядо Коледа е изпратил Снежанка и няколко от джуджетата си, за да разкажат легендата за добрия старец и мисията му да раздаде на всички деца на Земята за една нощ. 

Те носят цялата коледна магия, както и чувал, пълен с игри, танци и изненади. Кой знае, белобрадият старец може да е добавил и няколко подаръка към чувала си… 

Свържете се с нас сега

Поръчайте вашето тематично парти сега

img-fluid